Trst, pa malo chartera po Sredozemlju, Andaluzija, Gibraltar i na ocean.Trst, pa malo chartera po Sredozemlju, Andaluzija, Gibraltar i na ocean. Casablanca-Lanzarote-Las Palmas i regata do Barbadosa.Casablanca-Lanzarote-Las Palmas i regata do Barbadosa.
Po Karibima, na karneval u Trinidad i ......Po Karibima, na karneval u Trinidad i ...... .... zatim protiv struje i vjetra ... i bonace..... zatim protiv struje i vjetra ... i bonace.

 

Napad na Cape Horn uz obale argentinske  Patagonije.  Jedanaest dana zanimljivog i složenog jedrenja.  Desno od rute su Falklandski otoci - Islas Malvinas.Napad na Cape Horn uz obale argentinske Patagonije. Jedanaest dana zanimljivog i složenog jedrenja. Desno od rute su Falklandski otoci - Islas Malvinas.

 

Solo jedrenje: Valdivia-Robinson-TahitiSolo jedrenje: Valdivia-Robinson-Tahiti Od Polinezije do Torresovog tjesnaca.Od Polinezije do Torresovog tjesnaca.
Izbjegnut je Molučki tjesnac.Izbjegnut je Molučki tjesnac. Lom sartije i povratak  100 nm u Džedu. Lom sartije i povratak 100 nm u Džedu.
Idi na vrh